Idrettsskade


Kirkegata Fysikalske har som utvalgt klinikk inngått en avtale med Idrettens Helsesenter. Idrettens Helsesenter ble etablert i 2009 og er et samarbeid mellom Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball. Organisasjonen har som formål å sikre idrettsutøvere spesialkompetanse ved skader. Behandlingsnettverket som vi er en del av tilbyr medisinske tjenester innen forebygging, rehabilitering og behandling som eksempelvis undersøkelse av fysioterapeut/manuellterapeut, idrettslege, psykolog eller vurdering for kirurgiske inngrep mm.

Aktive utøvere som har lisens gjennom idretten er dekket av lisensforsikringen. Ulike idretter har ulike forsikringsvilkår. De fleste idretter er dekket – fotball, ishockey, håndball, ski, friidrett, basketball, sykkel, roing mm.Ved skade:
Ring skadetelefonen på 02033. Fyll ut skademeldingsskjema (se link under) Er du  under 18 år, må skademeldingen fylles ut av foresatte. De kontakter deg for å avklare om skaden er dekket og informerer om videre saksgang. Skadetelefonen kontakter deg for bestilling av utredning/behandling. For at du skal ha krav på erstatning, må all behandling bestilles via Idrettens Skadetelefon. Man betaler selv for undersøkelse/behandling hos oss og sender kvittering på utgifter til forsikringsselskapet.


Husk:
Ved akutte skader som medfører risiko for liv og helse, henvend deg direkte til legevakten.


Bruk Idrettens Skadetelefon for medisinsk rådgivning. Den er åpen alle dager mellom 09:00 – 21:00.

Meld skade her:
http://www.idrettshelse.no/skadeskjema

Vilkår i lisensen, velg din idrett:
http://www.idrettshelse.no/vilkar

Prosedyre ved skade:
http://www.idrettshelse.no/ved-skade
KOM I KONTAKT

Vi hjelper deg gjerne, send oss en epost i dag så blir du kontaktet fortløpende!


KONTAKTINFO
post@kirkegatafysikalske.no
91345227

Kirkegata 63,
1721 Sarpsborg
FØLG OSS PÅ FACEBOOK