Trening

Trening er mye brukt blant fysioterapeuter og manuellterapeuter som en del av behandlingsopplegget for pasienten. Etter en grundig undersøkelse er det ofte man ser at trening er det rette verktøyet for å forbedre smertene og oppnå målet med behandlingen.

Vi i Kirkegata fysikalske er opptatt av at man trener riktig og med riktig utstyr for å oppnå den effekten man ønsker. Du er derfor også hjertelig velkommen til å trene hos oss om du ikke har noen plager, men ønsker å komme i gang med trening, hjelp til vektnedgang eller ønsker å spisse formen ved toppidrett.

Vi har en rekke treningsapparater og utstyr tilgjengelig som passer til enhver trening. Dette er noen av tilbudene vi har på klinikken:

Slyngetrening:
Slyngetrening blir mer og mer brukt på både treningssentre og på klinikker. Det er en god stabilitetstrening i og med at slyngene skaper en instabil setting. Man kan trene hele kroppen kun ved bruk av slyngen og man utfordrer både kondisjonen, styrken, balansen og bevegeligheten.

Ved slyngetrening bruker man egen kroppsvekt som motstand, noe som minsker skaderisiko. Derfor passer det særlig for dem som er nye til trening eller skal trenes opp etter skade.

Det er viktig med høy kvalitet på gjennomførelse av øvelsene og man bør derfor ha en god opplæring i bruk av slyngene før man setter i gang på egenhånd.

En av de største fordelene med slyngetrening er at man aktivt bruker kjernemuskulatur som er særlig viktig for ryggen. Man bruker frie bevegelser som kroppen er bygd for å gjøre. Det er enkelt å gjøre øvelsene tyngre da slyngen kan gjøres utfordrende både for toppidrettsutøvere og nybegynnere.

Dette er en morsom og annerledes form for trening og anbefales å prøves. 

Ta kontakt med Kirkegata Fysikalske så skal vi gi deg opplæringen!

 

Gruppetimer:
Kirkegata Fysikalske arrangerer gruppetimer hvor hver enkelt deltaker får individuell oppfølging. Gruppene består av 2-4 deltakere slik at terapeuten har god tid til å hjelpe alle sammen. Deltakerne får individuelle treningsplaner som passer deres behov og ønsker.

Pris:

Pris for treningen: 550 kr for første undersøkelse og samtidig gjennomgang av treningsprogram

100 kr per treningsøkt

Det vil også bli sendt rapport til fastlege.

Sted: Kirkegata fysikalske

Toppidrett:
Ønsker du øvelser eller trening for å spisse formen inn mot konkurranse eller ellers i sesongen, hjelper vi i Kirkegata Fysikalske deg gjerne.

Vi gjennomfører en screening for å tilrettelegge treningen spesifikt mot ditt behov slik at du får effektivisert treningen. Vi har mye kompetanse innen ulike idrettsgrener og har utstyret som skal til for å kunne hjelpe deg til å nå målet ditt.

Vektnedgang og livsstilsendring:
Har du ønsker om å gå ned i vekt, men er usikker på hvor du skal starte og hva du skal gjøre?

Vi i Kirkegata Fysikalske gir deg gjerne tips og øvelser for at du skal kunne trene trygt og sikkert for at du skal nå målet ditt. Vi hjelper deg til å finne balansen mellom aktivitet og hvile, samt å tilpasse aktiviteter som du synes er morsomt og motiverende.

Vi hjelper deg gjerne på vei!
KOM I KONTAKT

Vi hjelper deg gjerne, send oss en epost i dag så blir du kontaktet fortløpende!


KONTAKTINFO
post@kirkegatafysikalske.no
91345227

Kirkegata 63,
1721 Sarpsborg
FØLG OSS PÅ FACEBOOK